Vant 900 Millioner – Har Ikke Meldt Seg!

EuroJackpot Vinneren Av 900 Millioner Er Ikke Kjent

Fredag den 9. februar gikk gigantpotten i Eurojackpot lotteriet på nesten 900 millioner kroner til et finsk andelslag. To uker senere har vinnerne fortsatt ikke meldt seg. Det finske nasjonale spillselskapet Veikkaus sendte torsdag ut en pressemelding hvor det går fram at vinnerne trolig er uvitende om at svimlende 90 millioner euro – rundt 880 millioner kroner – står og venter på dem.

I Finland er det fortsatt mulig å spille uregistrert hos kommisjonær, og det var nettopp det som skjedde i dette tilfellet. Ifølge Veikkaus tilhører vinnerrekken et andelslag på inntil fem personer. Spillet ble levert hos kommisjonær på et supermarked i byen Loimaa sørvest i Finland.

Fredag 23. februar er det for øvrig ca. 213 millioner i Eurojackpots førstepremiepott. Spill her.

Har ett år på seg

Hvor mange personer som faktisk er med i andelslaget er altså uvisst. Det kan være fem vinnere eller kun én, eventuelt noe i mellom. Det som imidlertid er sikkert, er at vinnerne har ett år på seg til å melde ifra og hente ut premien. Dette må gjøres ved personlig oppmøte ved Veikkaus hovedkontor i Helsinki, der spillkvitteringen må vises fram.

Spillselskapet poengterer at pengene hadde blitt utbetalt direkte til konto hvis spillerne hadde registrert seg med selskapets spillkort. Over to millioner finner har registrert seg med spillkort.

Fyrverkeri-feiring

Finnene har bestemt seg for å markere gevinsten, den største i landet noensinne, med dunder og brak. I byen Loimaa, der vinnerkupongen altså ble levert inn, arrangerer Veikkaus et stort fyrverkeri-show lørdag for å feire rekorden.

Vi håper at vi har informasjon om vinnerne innen den tid. Hvis ikke får vi håpe fyrverkeriet vekker dem. Vi ønsker virkelig å gjøre stas på vinnerne i vårt vinnerrom, sier kommunikasjonsansvarlig Tero Talaslahti i Veikkaus. 

Spill Eurojackpot hos Eurolotto!

Kommenter gjerne om dette!