Garanterte uttak hos Betsafe!

Slår tilbake: Garanterte uttak!

Etter mange bekymringer har Betsafe nå klappet til lotteritilsynet midt i fjeset, de finner seg nemlig ikke i at spillerne sine uttak blir sabotert av de mindre smarte Lotteritilsynet. Som mål har de prøvd å ødelegge for spillere ved å blant annet drive med sabotasje av utbetalinger til folk som spiller på nettet, men aldri mer, nå kan de sette seg pent ned og skamme seg, de driver med ulovlig blokkering av uttak, noe som spillselskapene ikke finner seg i.

Det har aldri skjedd at Betsafe har unnlatt å betale sine spillere, du kan alltid være sikker på at du alltid får dine uttak utbetalt fra Betsafe!
Gjennom sine nærmere 13+0 år i spillbransjen har de uansett grunn, alltid utbetalt sine spilleres uttak – og det lover de selvsagt å fortsette med. Du skal ikke behøve å vente lenger enn 10 bankdager før du mottar dine utbetalinger. Og her kommmer rosinen i pølsa som veldig få kan måle seg med; hvis du har ventet lenger enn 10 bankdager så kan du sende inn kontoutskrift som viser at du ikke har mottatt uttaket, og så kontakte vår kundeservice. De setter da inn ekte kontanter på spillkontoen din, helt uten krav! Beløpet vil tilsvare uttaksbeløpet du har bedt om. Hvis du mottar uttaket ditt så kan du fremdeles beholde disse pengene.

  • Dette tilbudet gjelder kun for spillere som har bedt om uttak som fra og med 12. juni 2019 – det vil si etter denne datoen.
  • Kontanter utbetales kun ved forsinkelse som gjør at du må vente mer enn 10 virkedager/bankdager på utbetaling.
  • Du må fremvise bekreftelse fra din bank på at uttaket ikke har kommet inn på din bankkonto. Bankutskriften må vise fullt navn og kontonummer, samt transaksjoner fra forespørsel om uttak ble gjort frem til minst 11 virkedager/bankdager etter uttaksforespørselen.
  • Du kan sende inn kontoutskrift til Betsafe på e-post: support-no@betsafe.com
  • Dersom du har gjort flere uttaksforespørsler samme dag, vil vi sette inn kontanter tilsvarende det høyeste enkeltuttaket du har bedt om.
  • Betsafe.com forbeholder seg retten til å kansellere eller endre dette tilbudet når som helst etter eget skjønn.
  • Generelle betingelser og vilkår gjelder.
Opptil 10 000 Kroner + 100 Freespins ved innskuddT & C Apply GARANTERTE UTBETALINGER – ALLTID!

Kommenter gjerne om dette!