Vinn en elektrisk sparkesykkel!

Tour de Chanz 2019 – Vinn en elektrisk sparkesykkel!

Fra kl. 12.00 mandag 01.07, kan spillere delta i den femte noensinne «Tour de Chanz». Hver gang de fullfører ett av de 21 stadiene, vil en belønning bli avslørt umiddelbart. De får også 1 billett til hovedpremien 22. Juli, hvor 2 heldige spillere hver vinner en elektrisk sparkesykkel! Glem Tier, Voi og Circ, det blir for dyrt når man skal leie dette ofte, vinn din egen hos Chanz i stedet samtidig som du har det moro!

Tour de Chanz 2019; Delta i historiens femte Tour de Chanz. Hver gang du mellom 01.07-21.07 fullfører en oppgave, vil du motta en belønning. Hver uke kan du fullføre 7 oppgaver og 7 nye vil bli lagt til hver mandag. Du kan fullføre oppgavene når som helst og i tilfeldig rekkefølge.

For hver oppgave du fullfører, vil du også få ett lodd til hovedloddtrekningen som tar sted 22.07, hvor 2 heldige spillere vinner en elektrisk sparkesykkel!* I tillegg vil 5 spillere vinne 100 frispinns til sitt favorittspill.

DELTA NÅ!

*Hvis du fullfører alle de 21 oppgavene, vil du motta totalt 50 lodd til hovedtrekningen den 22. Juli.
**Chamber of Free Spin rommene er kun tilgjengelig for spillere som har plassert spill for minst 100 kr de siste 7 dagene eller under kampanjeperioden. Du kan maks samle inn 15 freespins i Chamber of Free Spins spillet. Unntaket er hvis du finner en diamant og får 50 ekstra frispinns.

Regler & Vilkår

  • Du må spille med ekte penger for å fullføre en oppgave.
  • Det blir trukket 2 vinnere i loddtrekningen 22. Juli 2019, som hver vinner en elektrisk sparkesykkel.
  • Gevinster fra frispinns legges til som ekte penger. Det er ikke noe krav til omsetning.
  • Chamber of Free Spin rommene er kun tilgjengelig for spillere som har plassert spill for minst 100 kr de siste 7 dagene eller under kampanjeperioden.
  • Generelle bonusvilkår gjelder.
Opptil 1000 Kroner + 310 Free SpinsT & C Apply Delta nå og fyk avgårde med en EL-sparkesykkel!

Kommenter gjerne om dette!