Utekino på Bislett Stadion!

Utekino på Bislett Stadion!

Bohemian Rhapsody er en hyllest til verdenskjente Queen, deres musikk og deres vokalist Freddie Mercury. Filmen ble en megahit! Du får nå sjansen til å få billetter til utekino på Bislett Stadion den 30. august 2019. Comeon spillere får eksklusiv tilgang til billettene en dag før billettslipp. Jippi!

Keen på billetter – helt gratis? Klikk deg inn under:

 1. Få 1 billett
  Hos ComeOn!
 2. Få 2 billetter
  Hos ComeOn!
 3. Få 3 billetter
  Hos ComeOn!
 4. Få 4 billetter
  ComeOn!

Dørene til årets chilleste event åpner klokken 18.00. Her vil det være et digg utvalg av foodtrucks, popcorn, barer og underholdning før filmen starter.  WOW! Ja, dette vil du ikke gå glipp av! Sørg får å skaffe deg tilgang til denne kampanjen ASAP!

*Førstemann til mølla!
Uærlig Svindel sideT & C Apply Utekino – Bislett stadion – Comeon Spanderer!

Kommenter gjerne om dette!