Isoftbet lanserer Alice Adventure

Jul med Alive Adventure

Av med hodet! Slike kjente ord ble uttalt av den røde dronningen i Alice in Wonderland. Erfaringen den stakkars jenta går gjennom må gi avsmak av narkotika for evigheten. Vi er ikke engang sikker på at vi ville være i stand til å stadig sovne igjen. I Alice Adventure automaten, er flasken av hemmelige trylledrikk utstilt igjen, men heldigvis føles det ufarlig å ta det siden det er på skjermen og det egentlig ikke er deg. Phew!

Dette eventyret vil bringe deg rett tilbake til historien med alle de sprø karakterene og det er mye ting som skjer på disse 5 hjulene og 30 betalingslinjer. iSoftBet leverer igjen, og de velkjente ansiktene vil vises på hjulene enten du liker det eller ikke. Alice, Mad Hatter, Queen of Hearts, Caterpillar og White Rabbit bringer gjøk knyttet til denne historien for aldre. Trylledrikken vi nevnte fungerer som bonus for den eventyrlystne.

Bonus og Wilds Bonanza

Hvis du føler begjær for eventyret, bør du lande 3 trylledrikk scatter på hjulene. Dette vil aktivere Alice bonus funksjonen. Drikk trylledrikk for å krympe og få 5 til 15 gratis spinn av ditt valg der du kan velge hvilken dør å gå inn i. Spør magefølelsen for å se hvilke dørhåndtaket som snur lykken til bedre og gir deg den største gevinsten.

Ekspanderende Wilds og episke seire

Når du begynner å bruke opp gratisspinnene, vil du takke dine heldige stjerner som hjelper at hjulene jobber hardt for å utvide og hjelper deg med å få de episke gevinstene. Når den utvides, vil dette hjulet forbli «wild» helt til din tur ut av free spins kommer. «Sticky Wilds» kommer og de vil ta over mer enn ett hjul!

Vi vil aldri snu ryggen til de store gevinstene og med disse ekspanderende Wildsene, bør heller ikke du gjøre. Den maksimale myntgevinsten i denne lille Larven er en velsmakende 60 000 mynter per runde. Len deg tilbake og se magien skje mens du drømmer om hva du vil gjøre med alt som fersk deig!

Rabbit Hole Adventure venter!

Vi blir aldri for gammel for dette kaninhullet eventyret. De kjente karakterene i kombinasjon med funksjoner og dundrende penger regn gjør denne spilleautomaten vanskelig å motstå. Hvis du elsker historien fra barndommen din, vekk minnene og gjør mer ut av det!

Kommenter gjerne om dette!