Opplev naturens krefter i Druids Dream!

Naturlig spill fra Netent!

Begrepet druid blir ikke kastet rundt mye i disse dager. Som medlemmer av den høytstående klassen i den keltiske kulturen, hadde de en sterk forbindelse til den naturlige verden og trodde på kreftene den har. Alle trærne i verden var hellige for dem og spesielt eiketreet.

NetEnt bringer Druids tilbake i folks sinn gjennom deres nye Druids’ Dream automat, og når du spinner disse hjulene vil du forstå deres fascinasjon med naturen. Som et resultat, etter at du opplever de drømmende utbetalingene som dette spillet kan produsere, vil du få et klarere syn på hva Moder Jord er i stand til å gi.

La druidene lede veien

I dette spillet fokuserer historien på to druider som bor i en fortryllet skog. Med scenen satt på 5 hjul, noen av symbolene i spillet er ugler, bjørner, og åpenbart to druider, en hvit ulv og en tromme. Wilds og scatters er tunge tegn i dette spillet, og er nøkkelen til mange morsomme funksjoner, så hold det i tankene mens du spiller spinnene.

Lad Wildsene dine og spinn

Druids Dream handler om den ekstra gevinsten, og når det kommer til villmarken er dette noe du vil ha. Når de lander som en stabel blir de ladede, og dette vil føre til en omspinn. Du vil kunne glede deg over en omspinn for hvert ladet wild-symbol du har fått. Under re-spins vil scatter og wilds som forårsaket re-spins forbli på hjulene til de er ferdige.

Du må være litt dum for å ikke sette pris på re-spins, ettersom alt de gjør er å gi deg gratis spinn og et ekstra skudd på å vinne ekstra penger!

Si hallo til vår lille venn

Normalt trenger du minst 3 scattere for å starte gratis spinn-funksjonen, men takket være druidene og deres tilknytning til skogen, er to av dem nok. Få en på hjul 2 og en på hjul 4, og du kan si hei til 6 gratissnurr på denne automaten.

Som en ekstra bonus, vil alle scattere og wilds symboler som hjalp deg med å komme dit bli på hjulene under gratisspinnene dine. Som du kan forestille deg, vil dette hjelpe deg massevis til å vinne de store gevinstene!

Naturlig bra!

Vi innser at vi trenger å tilbringe mer tid i naturen. Det er en annen stemning der ute, fredelig og virkelig skikkelig balsam for sjelen. Foruten fordelene det kan ha for kroppen og sinnet ditt, kan det også ha en fin effekt på lommeboka. Gevinstene som kan skapes i denne automaten er spennende, og med ladede wild symboler og andre morsomme funksjoner er dette spillet en ekte keeper i våre øyne.

Kommenter gjerne om dette!