Daglige «Chanzer» få 50 frispinns i dag

Ta dine Chanzer nå!

Fra og med i dag 24. april til 30. april kan du finne et nytt morsomt tilbud hver dag. Dette betyr frispinns og bonuser daglig! I dag kan du få 50 frispinns til det nye NetEnt spillet Gorilla Kingdom når du gjør et nytt innskudd på minst 200 kr. Bruk bonus kode DCAPRIL1 på ditt neste innskudd, og du mottar automatisk frispinnene. Ta Chanzen!

En hel uke med Chanzer!

En uke med daglige tilbud starter hos Chanz nå! Mellom 24. April 2020 – 30. April 2020 kan du finne et nytt morsomt tilbud hver dag. Dette betyr frispinns og bonuser daglig for deg! For å aktivere det daglige tilbudet, må du bruke den angitte bonuskoden og gjøre innskudd på minst minimumsbeløpet som er oppgitt.

Når kommer nye tilbud?

Et nytt tilbud vil bli avslørt hver dag i april 2020, klokken 09.00 og er tilgjengelig til 08.59 neste dag. Følg med på kampanjesiden hos Chanz for det nyeste tilbudet!

Opptil 1000 Kroner + 310 Free SpinsT & C Apply Chanzer pågår!

Kommenter gjerne om dette!