NetEnt med et spesielt trekk: Street Fighter 2™

Stornyhet fra Netent!

Leverandøren Netent utvider sin merkevareportefølje ytterligere med tillegg av det klassiske videospillsamarbeidet. En av de bestselgende arkadespillene gjennom tidene vil bli forvandlet for slot underholdning som NetEnt er satt til å lansere Street Fighter 2: The World Warrior Slot.

Det nye tillegget til leverandørens merkede spill i hall of fame vil inneholde de ikoniske åtte valgbare tegn – Ryu, Ken, E. Honda, Guile, Chun-Li, Blanka, Zangief og Dhalsim – samt sjefen kjemper med Balrog, Vega, Sagat og den virkelig onde M. Bison. Street Fighter IIs sjangerdefinerende grafikk, lyd og animasjoner, samt spillingen, vil bli reflektert så tro mot merkevaren og det opprinnelige spillet som mulig.

Laget av Capcom, en ledende verdensomspennende utvikler og utgiver av videospill, Street Fighter II: The World Warrior umiddelbart fengslet publikum over hele verden og skutt til rekordsuksess da den ble lansert i 1991, med flere oppfølgere og filmer.

Som det første kampspillet for å gi spillerne valg fra en rekke figurer med unike kampstiler, var det innføringen av spesielle trekkkombinasjoner som definerte spillets typiske spill.

Utgivelsen av Street Fighter II: The World Warrior tok arkadeverdenen med storm tidlig på nittitallet, og i dag er det allment ansett som det ultimate klassiske videospillet som fortsetter å underholde fans nesten 30 år senere, sier Bryan Upton, NetEnt Director of Games.

Hos NetEnt streber vi etter å levere innhold som – mye som Street Fighter – hever baren i hva som er mulig i spill, og vi er utrolig stolte over å jobbe med en så ikonisk franchise, spesielt noe i tråd med retrotrender akkurat nå. Det er en drøm som går i oppfyllelse å jobbe med slike merker. Street Fighter II tillater oss virkelig å bringe noe nytt og innovativt til markedet som ingen andre kan.

Street Fighter™ II: The World Warrior Slot vil bli utgitt den 21 mai 2020, så vær klar!

Kommenter gjerne om dette!