Sommertid hos Chanz – juni 2020

juni 2020 sommerkampanje

Det er sommertid og tid for å hoppe på den elektriske sparkesykkelen og kjøre ned til stranden med Chanz. Hvis du ikke allerede har en, glem ikke å sjekke ut Chanzbloggen for en chanze til å vinne en sparkesykkel verdt 5000 kroner! Sommerkampanjen holder fortsatt på og du har fortsatt frem til 21. juni til å samle merker, finne frispinns og få lodd til loddtrekningen 22. juni 2020 hvor du kan vinne kule dingser og pengepremier!

Oversikt over toppspill i juni 2020:

4. Juni 2020 – Twisted Sister av Play’n GO
10. Juni 2020 – Beat the Beast: Cerberus Inferno av Thunderkick
11. Juni 2020 – Starz Megaways av Pragmatic Play
24. Juni 2020 – Cash Noire av NetEnt
24. Juni 2020 – Lucky Neko av Yggdrasil

Lucky Neko: Gigablox

Yggdrasil har tydelig lagt mye tanke og innsats i å utvikle dette spillet med japansk tema. Du finner heldige viftende katter og Daruma dukker for å bringe deg formuer, på et vakkert utformet bakteppe av en sjarmerende japansk butikk. Designet og oppmerksomheten for detaljer er ganske enkelt fantastisk. Klikk på «besøk» knappen nedenfor, for å motta mer informasjon og en eksklusiv innskuddsbonus så snart Lucky Neko: Gigablox er lansert.

Opptil 1000 Kroner + 310 Free SpinsT & C Apply Sommertid juni 2020

Kommenter gjerne om dette!