Nyeste spill: The Hive fra Betsoft

The Hive har masse honning!

Vi surrer av spenning over denne nye utgivelsen fra Betsoft, de har virkelig forbedret seg. Du er kanskje ikke en dronning, men du kan definitivt bli en «Queen Bee» når du rører opp ting i The Hive! Kjemp gjennom utfordringene som en utrettelig arbeidsbie, og la den gyldne honningen dryppe over gevinstene dine for å gjøre dem ekstra gode.

Jadda, det er på tide å la wilds, gratisspinn og multiplikatorer hjelpe deg å sveve mot maks 12 500 kroners gevinsten, så gjør deg klar til å bli underholdt!

Bli med styrkene i den svarte og gule hæren

Betsoft er birøkterne i dette spillet, og når du tar et skritt inn i bienes fargerike verden, vil du synes det er fullt av livlige funksjoner. Som lignende spill før, omhandler alt rundt den hellige honningkammen. Spillet ligger i en vakker eng på en solrik sommerdag med 5 hjul og 30 gevinstlinjer. Med blomster rundt seg vil det sekskantede rutenettet huse 19 symboler samtidig. Ladybugs, Queen Bees, wilds, blomster vil alle slå seg sammen og bli dine venner.

Ettersom temaet handler om undervurderte skaperne av den søte, gyldne nektaren vi kaller honning, må du huske å holde øye med glasskrukken til venstre for ting kan skje.

Møt de sanne heltesymbolene

Som vi alle vet, er bikuben hjem til noen få forskjellige typer bier. De har alle sine spesifikke oppgaver som gjør at ting går som smurt, og det samme gjelder dette spillet, så la oss se nærmere på noen av dem.

  • Queen Bee – Når Queen Bee lander vil du merke det. Hun vil innkalle en sverm av andre bier for å omgi hjulene, noe som vil forbedre sjansene dine for å vinne.
  • Drone Bee – husker du glasset til venstre? Det er jobben til Drone Bee å fylle den opp med honning. Jo mer Drone Bees du kan tilkalle, desto raskere kan du fylle opp glasset og få gratis spinn!
  • Worker Bee – Disse karene er de sanne heltene i bikubesamfunnet, og i dette spillet kan de belønne deg med en stablende multiplikator som vil øke antallet andre arbeiderbier som kommer. Hvis du er usikker på hvem de er, er det de som holder fast på hammeren sin for kjære liv.

Klissete søte gratissnurr

Hver gang en av Drone Bees gyter, vil alle de som omgir rutenettet fylle glassbeholderen med 1 nivå hver. Når den er fylt helt opp, vil du få 5 Sticky Sweet Free Spins.

Honey Burst Spreading Wild

I løpet av gratissnurrene vil rutenettet ditt bli fylt med opptil 3 av Honningburstspredningen. Disse søte viltene vil utvide seg med hver spinn og fortsetter å spre seg til andre celler til du går tom for gratissnurr. Få mest mulig ut av det!

Kommenter gjerne om dette!