September 2020 Skattejakt – freespin & penger

Skattene venter i september 2020!

Er du klar for en gedigen skattejakt i september 2020? Det er hvertfall vi, helt klart! Denne månedens skattejakt har nettopp startet hos Chanz og nye oppgaver vil bli avslørt hver dag frem til og med 24. september 2020. Hver gang du fullfører en oppgave vil du motta en belønning og ett lodd til hovedtrekningen som finner sted den 25. september 2020. Totalt deles det ut 50 pengepremier med hovedgevinst på 5000 kroner!

Ny eller gammel spiller? Hvis allerede spiller hos Chanz har du sikkert blitt informert om denne kampanjen? Det er ikke så viktig uansett, vi oppdaterer deg hver måned uansett, så det kan være nok å følge med hos oss.

Chamber of Free Spins sep 2020

Din første oppgave er enkel. Gå inn i Chamber of Free Spins rommet og samle så mange mynter du kan. For hver mynt du samler inn, får du 1 frispinn. Finn en diamant og du er garantert 50 ekstra frispinns! For å delta, ta turen innom kampanjesiden for full oversikt over alle oppgaver og mer informasjon.

Nye spill september 2020

  • Something Fruity | Inspired Gaming
  • Ghost Glyph | Quickspin
  • Mr Monopoly Big Spin | Shufflemaster
  • Book of Crazy Chicken – Gamomat
  • Ultra Hold and Spin | Pragmatic Play
  • Buffalo Rising Jackpot King | Blueprint Gaming
  • Wild O’Clock | Red Tiger Gaming
  • Octopus Treasure | Play’n GO

Hva annet kan du oppleve hos chanz nå?

Med flere spilleverandører lagt til, kan du spille på flere av favorittene som går som en farsott på nettet akkurat nå. Chanz har klikket helt og valgt å legge til så mange spillutviklere for at du skal finne automatene som du liker, fra ulike leverandører. Opplev helt nye spill med en velkomstbonus hvis du er ny! Og hvis du allerede spiller her, bli med på kampanjene som pågår ukentlig!

Opptil 1000 Kroner + 310 Free SpinsT & C Apply Velkommen!

Kommenter gjerne om dette!