Eksplosiv action med Diamond Mine Megaways!

Bombesikker action med Diamond Mine Megaways!

Actionfylte automater kan skjule gevinster som lar drømmer gå i oppfyllelse. Du har bokstavelig talt bare snublet over en skikkelig gullgruve, og med riktig mengde eksplosiver kan den gjøres om til en massiv jackpotbombe! Finn det rette stedet, spreng det, og voila, kanskje du oppdager maks gevinsten som ligger på 2,500.000 kroner. Det er ikke lett å vinne så mye penger, men sjansen er der.

Spillet har også gratisspinn med ubegrensede gevinstmultiplikatorer som du kan dra full nytte av. For hver gang du vinner i gratisspinnspillet, økes multiplikatoren med 1x – det gjelder hver bidige gevinst!

Er du klar for litt gull og diamanter? Velkommen til Diamond Mine Megaways-spilleautomaten!

Jevn konstruksjon betyr store gevinster

Gruven er konstruert godt og sitter jevnt under en 6-hjuls konstruksjon med opptil massive 117.649 gevinstlinjer (MegaWays), takket være skaperne på Blueprint Gaming. En spade, hakkeøks, lykt og mye dynamitt er alt du trenger for å bli med den skjeggete gruvearbeideren og sprenge disse hjulene mens du samler deg massive hauger med gull og skinnende edelstener.

For hver vinnende kombinasjon du lander, vil du forårsake en kjedereaksjon av gevinster, der alle involverte symboler eksploderer og erstattes av nye. Denne kaskade-effekten kan få deg til å vinne gevinst etter gevinst, så bare len deg godt tilbake og se når de ekstra gevinstene stiller opp på rad og rekke.

Automaten er fulladet med en RTP på 96,43%, og siden dette er et spill med høy volatilitet, må du bare smøre deg med tålmodighet noen ganger. Tross alt, jo større volatilitet desto større potensielle gevinster!

Gratisspinn med ubegrensede vinnermultiplikatorer

Allerede lastet med kaskaderull, wilds og TNT-symboler, har du også et sett gratisspinn med ubegrensede gevinstmultiplikatorer å synke tennene i. Det stemmer, ubegrenset!

Scatter symbolene i dette spillet er passende en pose full av gull, og det kreves 4 av dem for å utløse 12 gratisspinn, og hvis du skulle lande flere av dem, kan du få ytterligere 5 ekstra free spins.

La det vokse

I løpet av gratisspinnrundene aktiveres den ubegrensede gevinstmultiplikatoren og denne øker med 1x for hver eneste kaskade. Hold det gående og se multiplikatoren vokse og vokse. Hvis du kan se potensialet i dette, ja, da skjønner du sikkert også hvor store gevinster det er muligheter for å vinne. Gratisspinnspillet er gull verdt!

Ikke glem å holde øye med de 4 posisjonene som ligger over hjulene dine. Hvis du ser 3 til 4 gullposer, lastes ytterligere 5-10 gratisspinn ekstra.

Tjen ekstra penger

Eksplosjoner er alltid morsomme, og når de fører til store gevinster, er de enda bedre. Mens du blir kvitt litt aggresjon og samtidig sprenger noen ting, husk at når du snurrer hjulene på Diamond Mine Megaways-spilleautomaten, kan den største gevinsten skule seg bak neste spinn!

Kommenter gjerne om dette!