Birthday – Helt ny automat fra ELK Studios

ELK Studios nye Birthday automat

Hver eneste dag har noen bursdag, så hvorfor ikke gi alle sjansen til å feire den når de vil! ELK Studios må ha hatt den samme tanken i tankene når de opprettet og ga ut deres ballong-sprengende Birthday automat.

Det er en saftig sum på hele 2 500 000 kroner gjemt blant haugene med gaver, men det er ikke engang halvparten av det. Du vil aldri kunne kalle denne bursdagsfesten kjedelig, da det skjer altfor mye. Lykkelig gode spinn, ubegrensede gratisspinn, klissete og vandrende wild symboler er bare noen av gavene som gjestene bringer til festen, og når dørklokken ringer, kan du forvente enda mer.

Mange kjente ansikter

Hvis du er kjent med ELK Studios, vil du kjenne igjen mange av gjestene. VIP-stil festen finner sted i en bar i New York med noen av dine nærmeste spilleautomater. Wild Toro, Mr Lake og resten er der for å sørge for at alle har det kjempegøy når de spinner de 5 hjulene med 178 gevinstlinjer.

I et rom fylt med ballonger, kake, blomster og smakfulle drinker, er det garantert morsomheter som venter!

På en fest som dette er 2 500 000 i maks gevinst bare en bonus, og så snart du går gjennom døren, vil du se gaveposer med en 5000 ganger multiplikator og 96,30% RTP. Sikkerheten må være stram, slik at du kan forvente en middels volatilitet som hindrer ting i å komme ut av hånd.

Forsikre deg om at du svarer på døren når det ringer

Du må være på vakt, for når døra ringer, vil du ikke gå glipp av den. Gjest etter gjest vil være med på festen og hvem er vi til å si nei. Happy Spins-funksjonen blir utløst tilfeldig, og alle de fem kjente ansiktene til ELK Studios vil selvfølgelig bringe sin egen personlige gave av underholdning i form av respins.

  • Camel – Dine respins fortsetter til du har nådd mellom 3-5 gevinster.
  • Mr Lake – La respinsene gi deg en 5-of-a-Kind-gevinst.
  • Electric Sam – Samle så mange av de valgte symbolene som mulig, klebrig og elektrifisert.
  • Matador – Få en vinnerkombinasjon ved hjelp av matadorens valgte symbol.
  • Anne Bonny – Hun vil ikke gi opp før du får en gevinst verdt minst 15 ganger din innsats.

Bli klissete

Legendariske Blooper vil trekke vekten og kan derfor forsyne deg med både klissete og vandrende wild symboler. På et gitt spinn kan du se at opptil tre wilds blir plassert på hjulene. Disse karene vil bevege seg ett trinn mot venstre for hvert spinn til de når slutten og forsvinner.

Sticky wilds kan også dukke opp tilfeldig og være der til respins er over og ferdig. La dem bli med på festen mens du lener deg tilbake og tjener penger!

Hva med gratisspinn?

Det er ingen fest uten gratisspinn, og når Maggie dukker opp, vil hun ta med 10 av dem for deg. Hun kan komme tilbake og skaffe deg ytterligere 10 når hun har lyst, og siden du ikke sier nei til Maggie, er det ingen grense for hvor mange gratisspinn du kan få.

Gratulerer med dagen

Selv om det ikke er bursdagen din, vil det føles som når du spiller dette spillet. Disse karene satser virkelig på å arrangere deg en fantastisk fest, så sug den inn, nyt den til det fulle og sørg for å bruke gavene dine til å bruke med en gang.

Inntil da, gratulerer med dagen!

Kommenter gjerne om dette!