Quickfire med Lucky Cluck – November 2021

Quickfire lanserer Lucky Cluck

I November 2021 har Quickfire lansert Lucky Cluck, en ny spilleautomat! Denne automaten gir en klam og god tid, og hvis kyllingene kommer hjem for å kakle, kan det også være veldig lønnsomt! Så gjør deg klar og legg fra deg maiskolben; det er på tide at vi skitner til hendene med det siste tilbudet fra Quickfire, ikke den mest kjente spillutvikleren, men det kommer seg!

Gården gir deg gratisspinn!

Scenen fra automaten spiller ut i en gård, med en rød låve som har 3 normale kyllinger, en rar pluss en moderhøne i sentrum som ser spesielt fornøyd ut med seg selv.

Rutenettstrukturen er interessant ved at den tar form av 3-4-4-4-3 hjul. Det visuelle er bevisst tegneserieaktig og har et morsomt element. Det er også mye bevegelse – ting spretter, og himmelen lyser og mørkner; det hele legger til den generelle energien i spillet.

Innsatsgrensene for spillet varierer fra kr 1 kr til 150 kr, mens multiplikatoren kan utbetale en anstendig gevinst på hele 15.000x. RTP-en på dette spillet er 96.19% og volatiliteten er høy. I motsetning til Jeremy Clarksons Diddly Squat-gård, kan du rake inn en betydelig toppgevinst på over 2,2 millioner med maks innsatsen. Det kan vel ikke være noe å kråke over!

Lucky Clucks har denne tingen som heter Any Adjacent Pays-funksjonen. Det betyr at vinnende kombinasjoner kan skje hvor som helst på hjulene. Land 3 eller flere matchende symboler på tilstøtende hjul, og du har fått deg en gevinst – og det er 576 måter å vinne på.

Wild symboler finner du også, mens Scatter – som sier «Bonus» – kan vises hvor som helst på rutenettet, men viser ikke ansiktet under Raise the Roof-funksjonen.

Dette bringer oss til Raise the Roof-bonusen. Funksjonen utløses når du lander 3 eller flere Scatters. Land 3 Scatters og få 5 bonusspinn; 4 Scatters vil gi deg 7, mens 5 Scatters betyr 9 bonusspinn.

Under bonusspinn kan 1 eller flere kyllinger vises, og det vil bringe en wild med seg. Hver wild legger til en ekstra posisjon på hjulet så lenge bonusen varer. Wilds beveger seg en posisjon ned på hjulene under hvert påfølgende spinn, til de faller av rutenettet.

Nå kommer vi til Big Buildup-funksjonen. Dette kan utløses tilfeldig når som helst. Når den treffer, vil 1 eller flere kyllinger legge et egg, og dette vil øke gevinstmultiplikatoren opp til 5x, gi deg kontanter eller legge til en wild. Hver gang et maissymbol lander i dette scenariet, blir Mother Hen-premien økt (hun er den selvgode vi nevnte i begynnelsen).

Bli med – det er en formue å vinne!

Når du spiller på en mobiltelefon, vel det er da spillet virkelig dukker opp. Og se opp for romskipet som kommer inn for å bortføre en håpløs ku. Vi elsker disse små detaljene!

Det kan være vanskelig å lande funksjoner eller gevinster, gitt den høye volatiliteten, men når noe lander, er det hot! Animasjonene er flotte, og det får deg til å fortsette å spille bare for å se hva som kommer videre.

Spillet i seg selv føles glatt, og er veldig pent satt sammen også, så hvorfor ikke gi det en test for mer av det samme?

Kommenter gjerne om dette!