Gjør deg klar for Play`n Go

Nytt spill fra Play n Go (jan 2022)

Når du finner ekte kjærlighet, er alt mulig, og online spillutviklerenPlay’n GO har skildret dette i deres siste romantiske tema 15 Crystal Roses: A Tale of Love Slot. Det er den siste tittelen som ble med i deres Arthurian Legend-serie, og med litt romantikk på scenen er det tidenes største historie.

Ekte kjærlighet har funnet veien til Play’n GOs nyeste spilleautomat på nett der romantikk setter scenen.
Erklærer kjærlighet Sir Lancelot har erklært sin kjærlighet til prinsesse Elaine, men de 15 krystallrosene må graves opp fra den fortryllede skogen for å søke ekte hengivenhet. Leverandøren er klar for en ny hit ettersom spillet blir den fjerde tittelen i denne populære serien.

Ekte kjærlighet er ikke vanskelig å finne

Play’n GO vil lokke deg inn fra starten mens fortelleren forteller historien om de 15 krystallrosene; når det kommer til funksjoner, har de ikke skuffet.

De legendariske gratisspinnene er den mest tiltalende funksjonen, som viser tilfeldige spinn lande Crystal Rose Scatter-symbolene. Men det som gjør denne funksjonen så spesiell er sjansen til å utløse gratisspinnene, siden du bare trenger ett helt hjul med scatters for å låse opp funksjonen! Disse er også stablet for å øke sjansene dine for å vinne.

Selvfølgelig, med en leverandør som Play’n GO, forventer vi ikke noe mer enn et funksjonsfylt spill, og det er mye mer å se frem til. En av disse funksjonene er et unikt Quest Map som lar deg holde oversikt over fremgangen din.

Hvordan virker det?

Dette er ikke en funksjon som er sett mye for øyeblikket, så det er ganske interessant. Du kan se plasseringen av de 15 krystallrosene; kartet åpnes ved starten og slutten av gratisspinn for å vise deg mange du har samlet så langt, og fordyper deg enda lenger inn i dette episke spillet!

Begeistret over den siste tittelen deres, sa Charlotte Miliziano, spillsjef hos Play’n GO: «Hver gang vi utvikler et Arthurian Legend-spill, får vi presse fortellingene lenger og lenger. »

Vi har sett slike som kong Arthur og Merlin. Likevel, nå skal vi fordype oss i livene og eventyrene til sekundære karakterer som kan spille en rolle i eventyrene til hovedpersonene – men de har også sin egen historie å fortelle.»

Kommenter gjerne om dette!