Evolution Gaming lanserer 25 nye spill

Livespillgiganten har store planer i 2022

evolution 25 nye spill i 2022

Nylig arrangerte nettspillgiganten Evolution Gaming en begivenhet, der de viste frem 25 nye spill som slippes i 2022. Dette kommer til å bidra til en heftig oppstemming rundt disse spillene og det er ingen tvil om t de skaper spill som skaper stor entusiasme blant onlinespillere, det er bare å glede seg til presentasjonene av alle spillene som kommer i år.

Du vil bli tilgitt for å tro at arrangementet hos Evolution var en Apple-pressekonferanse eller E3-videospillutstilling, for i virkeligheten var arrangementet der for å vise frem helt nye spill som utvikles av Evolution Gaming, Red Tiger Gaming, Big Time Gaming og selvsagt NetEnt som ble kjøpt opp av det samme selskapet. I alt ble det vist 25 nye titler, inkludert Wild Portals fra BTG, Knight Rider og Cornelius fra NetEnt, og Monopoly Big Baller fra Evolution.

Mellom alle Evolutions paraplyselskaper har gruppen lansert et «Great 88»-initiativ, som vil utvikle totalt 88 spill utgitt i 2022.

Angående utstillingsvinduet sa Evolutions produktutviklingssjef Todd Haushalter:

«I de siste to årene har Evolution vokst og diversifisert gjennom en rekke betydelige oppkjøp, og for første gang får vi presentere vårt veikart for konsernet. Som et resultat av dette, er nå, mer enn noen gang, et kraftsenter for innovasjon og kreativitet. På tvers av gruppen har vi fantastiske innovasjoner, megasamarbeid med massive underholdningsmerker, vellykkede hjemmelagde spillkonsepter som vår ‘Lightning’-familie som har blitt et nettspillfenomen, og mye av spennende krysspollinering av ideer mellom konsernets merkevarer og på tvers av «live» og «spilleautomater». Jeg kan ikke fortelle deg hvor superglade vi er for å dele vårt fantastiske veikart og se disse spillene gå live.»

Kommenter gjerne om dette!