Nye «Warrior Ways» fra Hacksaw Gaming

Kjemp deg frem til gevinster i Warrior Ways

Samtidig som steampunk er en nostalgisk fiksering med gammel teknologi, er cyberpunk et besettende fokus på fremtiden og ny teknologi. Ta tak i de kuleste brillene, ta på deg den opplyste biker-jakken og gå inn i en cyberpunk-fremtid med Warrior Ways-spilleautomaten fra Hacksaw Gaming som du kan spille på fra april 2022.

Tidsreisende cyberpunk-samurai

Da den første traileren til Cyberpunk 2077 kom ut, var det tydelig at det var en appetitt på en sterkt stilisert cyberpunk-estetikk smeltet sammen med en japansk anime-styling. Selv om utgivelsen var en katastrofal fiasko, var dens innflytelse på den kulturelle tidsånden allerede sementert. Og hver gang det skjer, er det garantert lanseringen av et spilleautomat ikke langt bak. Tenk på hvor raskt Squid Slot ble utgitt etter at populariteten til Squid Game-serien eksploderte.

Gå inn på Warrior Ways-spillet fra Hacksaw Gaming. Spilleautomatens Cyberpunk 2077-innflytelse er ikke umiddelbart synlig. I motsetning til den nevnte Squid Slot, er ikke Warrior Ways spilleautomaten så mye som en karbonkopi som en hyllest til originalen. Bakgrunnen og logoen er ganske tydelig sterkt påvirket av Cyberpunk 2077, men spilleautomaten lener seg sterkere inn i en tradisjonell japansk estetikk over et mer anime-inspirert utseende.

Så, hva er bunnlinjen her? Vel, spillet ser kjempebra ut! Vi skulle gjerne hatt litt mer animasjon i bakgrunnen og i selve hjulene. Det er virkelig en bra spilleautomat som ser utrolig ut, og spesielt logoen er ekstremt godt utført.

Oppdag krigerens måte å vinne på

Glem bonusfunksjonene på spilleautomatene som er på lagernivå og masseprodusert. Hacksaw Gaming var virkelig ikke interessert i å følge konvensjonene da de skapte Warrior Ways-spilleautomaten.

Det første du må vite er at spilleautomaten har fire klaner: rød, blå, grønn og oransje. Hver klan er representert av ett lavtbetalende symbol, som har klanens våpenskjold, og ett høyt betalende symbol, som viser klanens mester.

Under basisspillet vil utseendet til versus-symbolet mellom to mestere fra motstridende klaner utløse duellfunksjonen. De to mesterne vil deretter kjempe med symbolene til den tapende klanen som blir forvandlet til symbolene til den vinnende klanen. Enhver påfølgende vinnende kombinasjon vil motta en multiplikator på opptil 100x.

Og det er bare starten på en krigers måter å vinne på i Warrior Ways. Spilleautomaten har to bonusrunder: Clash og Conquest, hver utløst når tre eller flere av de tilhørende bonussymbolene vises.

Clash-funksjonen er delt inn i to faser. Under innsamlingsfasen vil hjulene kun inneholde døde symboler, versus-symboler og klanmultiplikatorer. I likhet med en Hold & Win-funksjon har du tre spinn for å hente enten et versus- eller klanmultiplikatorsymbol. Hvis du går tre spinn uten at noen av symboltypene vises, går du videre til neste fase.

I løpet av Clash-fasen vil du få en garantert duell på hvert spinn, med antall spinn som bestemmes av antall Versus-symboler du samlet inn under Collect-fasen. Multiplikatoren for hver duell vil bli bestemt av hvor mange klanmultiplikatorer du har samlet for den vinnende klanens helt. Når duellspinnene dine er oppbrukt, vil gevinstene dine telles opp.

Conquest-funksjonen er en variant av en standard gratisspinn-funksjon. Når den er utløst, vil du motta ti gratisspinn, hvor hvert Conquest-symbol som vises mens funksjonen er aktiv legger til et ekstra gratisspinn.

Hver duell som finner sted under Conquest-funksjonen vil se banneret til den tapende mesteren skadet. Hvis banneret blir skadet to ganger, vil klanen bli beseiret, og både høy- og lavtbetalende symboler vil bli fjernet fra hjulene. Jo flere symboler du fjerner, desto større er sjansen for å vinne stort på hvert spinn.

Er Warrior Ways-spilleautomaten seirende eller beseiret?

Som en stor fan av Cyberpunk 2077, til tross for dens katastrofale debut, appellerte Warrior Ways-spilleautomaten fra Hacksaw Gaming virkelig til fansene. Automaten er imidlertid mer enn bare dets estetikk. Utvalget av bonusfunksjoner den tilbyr er unikt og bringer virkelig noe nytt til bordet. Funksjonene er ikke revolusjonerende, de er bare unike, og det er ikke noe du ser så ofte i spilleautomatverdenen.

Nå, litt over til de tyngre sakene. Slotten tynges litt av høy volatilitet. Dette betyr at du vil vente litt lenger enn du ønsker mellom store gevinster. Med en RTP-vurdering på 96,33 % bør du imidlertid kunne redusere tap så lenge du har budsjettet til å fortsette å spille. I tillegg, med en maks gevinst på 2 500 000 kr, er det virkelig all grunn til å fortsette å spille.

Hvis du liker Warrior Ways-spilleautomaten, vil du kanskje få et kick av en eller to andre titler fra Hacksaw Gaming. Vi anbefaler å prøve Chaos Crew og Toshi Video Club.

Kommenter gjerne om dette!