Mer jakting på påskeegg!

Påskejakt – Påsken er her så la jakten på påskeegg begynne!

Det er full påskejakt i 2022, og denne gangen går påskejakten til Comeon som har gjemt veldig mange egg som spillerne kan finne! 1325 egg er gjemt i spillene her og det er massevis av påskegodt på lur. Dette er veldig spesielle saker og en heftig kampanje i 2022, fordi med hvert spinn kan du vinne store gevinster, nemlig en av de megastore tilfeldige pengepremiene som beløper seg opptil 50 000 norske kroner.

Slik funker det:

 1. Aktiver deg via lenken under ved besøkte Comeon
 2. Trykk på de kvalifiserende spillene og spinn.
 3. Uansett hvor mye du satser per spinn kan du vinne en tilfeldig pengepremie

Kvalifiserende påskejakt 2022 spill

Spill på disse spilleautomatene for å vinne en tilfeldig premie i denne påskejakten i 2022:

 • Vikings Go To Valhala
 • Vikings Go Berzerk
 • alley of the Gods
 • Easter Island
 • Easter Island2
 • Holmes and the Stolen Stones
 • Jackpot Raiders
 • Bananaz 10K.

Og ikke glem… alle har mulighet til å vinne flere enn 1 premie gjennom hele denne kampanjeperioden! Påskekampanjen 2022 varer til 19. april 2022 klokken 23:59. Og du, pssst… er du ny hos Comeon? Da er det lykkedagen din, for nye spillere mottar 500 kr ekstra i velkomstbonus når de setter inn 100 kroner! Lykke til!

50 Freespins (krever Innskudd)T & C Apply Påskepremier 2022 – vinn tilfeldige premier!

Kommenter gjerne om dette!