Nå har Greentube avtale med Pokerstars

Ny Greentube avtale forseglet

Greentube har noen av verdens mest spilte spill, nå har NOVOMATIC spill- og underholdningsavdelingen lansert innholdet sitt med PokerStars, en av Europas største og mest suksessrike operatører.

Forsegler partnerskap

Novomatic Gaming og Greentube har lansert innholdet med PokerStars, en av de største og mest suksessrike operatørene i Europa. Greentube er en avdeling av NOVOMATIC og et av de mest respekterte navnene i iGaming-industrien.

Markedsdominans

Utrullingen har begynt i Italia og vil bli fulgt av lanseringer i andre viktige markeder over hele kontinentet, inkludert Storbritannia, Danmark, Spania, Hellas og Romania.

Italienske kunder vil nå kunne spille et utvalg av leverandørens mest populære spill, inkludert Book of Ra-spilleautomaten, Dolphin’s Pearl Deluxe-spilleautomaten, den rosa Lucky Lady’s Charm-spilleautomaten og flere andre populære titler i 2022.

Det nye langsiktige samarbeidet med PokerStars representerer en betydelig prestasjon for Greentube, med det endelige målet å rulle ut premium, lokalt skreddersydd innhold med tier-one-operatøren på tvers av ulike regulerte europeiske regioner.

Den store visjonen

Greentubes inntreden i PokerStars-partnerskapet følger en periode med rask ekspansjon for selskapet, som har sett det ekspandere til nye land i Europa, Nord-Amerika, Afrika og Latin-Amerika.

Dette er vår første markedslansering med PokerStars, og det er en glede å kunne kunngjøre vår debut med et av de største navnene i iGaming-industrien, sa David Bolas, kommersiell direktør hos Greentube UK.

Videre kommenterte Bolas avtalen, gitt sin popularitet blant spillere på tvers av flere markeder, «vi har vært i stand til å utvide rekkevidden til materialet vårt betraktelig, som startet i Italia og siden har utvidet seg til andre land i hele Europa.»

«Jeg føler at dette bare er begynnelsen på det som vil bli et langt og gjensidig fordelaktig samarbeid», avsluttet Bolas.

Kommenter gjerne om dette!