Ny og søt Netent spilleautomat – Cupcakes!

Søte gevinster venter

Alle er en fan av en tradisjonell Cupcake. Litt glasur og ingenting annet. Ingen dikkedarer og ingen problemer med å konsumere det som kan være en av menneskehetens største oppfinnelser. I dag har imidlertid Cupcakes mer glasur og pålegg enn kake, og du må kunne forskyve kjeven for å få den inn i munnen. Det var den perfekte oppfinnelsen, og vi ødela den.

Gå tilbake til de gode gamle dagene med den søte godbiten og nyt noen deilige gevinster med Cupcakes-spilleautomaten fra NetEnt.

Vær klar for søte gevinster

Akkurat som Crash Crush, fjerner Cupcakes-spillet symboler som er involvert i vinnende kombinasjoner, slik at nye symboler kan falle inn på de ledige plassene. Dette lar deg låse opp en rekke vinnende kombinasjoner fra ett enkelt spinn.

Den mest merkbare funksjonen til Cupcakes er cupcake-multiplikatorsymbolene. Disse 2×2-symbolene vises på hjulene med ti ledige plasser i glasuren. Hvis du under det spinnet klarte å fullføre vinnende kombinasjoner som inkluderer 10 symboler som har samme farge som cupcaken, vil du låse opp cupcake-symbolets multiplikator som vil bli brukt på alle påfølgende gevinster av det spinnet. Når spinnet ditt er avsluttet, vil multiplikatoren forsvinne, i det minste i grunnspillet. Cupcake-symbolmultiplikatoren kan variere fra 2x til 100x.

Utseendet til tre eller flere isglass på hjulene vil utløse en runde med spilleautomatens gratisspinn. Avhengig av hvor mange isglass du bruker for å låse opp funksjonen, vil du motta opptil 16 gratisspinn. Under en runde med gratisspinn, vil ikke cupcake-multiplikatorer tilbakestilles og vil fortsette å akkumuleres med den stadig større multiplikatoren som brukes på hver vinnende kombinasjon.

Hvis du ikke er opptatt av å vente på at de søte godbitene dine skal komme ut av ovnen, kan du velge å kjøpe en runde med spilleautomatens gratisspinn.

Er Cupcakes spilleautomaten verdt en tur til bakeriet?

Hvis du ser på grafikken og ingenting annet, er Cupcakes-spilleautomaten så generisk i utseende at du kan bli tilgitt for å forveksle den med et dusin andre spilleautomater med «søtt» tema. Sporet har imidlertid et triks i ermet i form av cupcake-symbolene som lar deg låse opp multiplikatorer. Funksjonen tilfører ikke bare en betydelig mengde til spilleautomatens spilling, men den gir den også et unikt grafisk element som vi ikke tror jeg noen gang har sett før. Det er virkelig et strålende stykke spilldesign fra NetEnt-teamet.

Spilleautomaten tilbyr høy volatilitet som sikrer at du må vente lenger enn du ønsker mellom gevinstene. Dette er ikke mye hjulpet av den ganske gjennomsnittlige 2762x maks multiplikatoren. Spilleautomaten har også en RTP på 96,05 %.

Kommenter gjerne om dette!