Siste dager med julefrispinn-merkene 2022

Få dager igjen!

Forhåpentligvis har du hatt glede av Chanz sin julemerkekampanje i 2022 og de daglige gavene som du kan gjøre krav på ved å finne de forskjellige gratisspinnmerkene. Julaften og nyttårsaften 2022 nærmer seg med stormskritt og det vil også markere slutten på kampanjen, så sørg for at du har samlet minst 24 merker før det for å delta i hovedutlodningen!

Hovedutlodningen vil bli holdt en dag etter at kampanjen er avsluttet den 25. desember 2022, og så lenge du har samlet minst 24-merker vil du automatisk delta i utlodningen og ha en Chanz for å vinne en reise til Zanzibar verdt 15 000 kroner!

*Tilgjengelig for spillere som har gjort et innskudd og plassert innsatser på min. 200 kroner i løpet av de siste 7 dagene eller i kampanjeperioden.

Opptil 1000 Kroner + 310 Free SpinsT & C Apply Zanzibar kaller!

Kommenter gjerne om dette!