Godt over 2 millioner ble vunnet!

Spillere vinner stort på spilleautomater

Det har vært mange heldige spillere hos Casumo! Spillerne som spilte på Pragmatic-spilleautomater som har vunnet over $354 000 mellom seg på to forskjellige spilleautomater.

De som spilte på spilleautomater hos Casumo har vært heldige, fordi to spillere som har vunnet stort på Pragmatic Play-spilleautomater og en Reel Kingdom-automat, mens en annen spiller har vunnet stort på en populær spilleautomat fra Relax Gaming.

Toppgevinsten var over $322 000 samlet over tre forskjellige spilløkter på Power of Thor Megaways-spilleautomaten, mens den nest største Pragmatic-automatgevinsten var på Wolf Gold-automaten på over $32 000.

En annen stor gevinst kom fra den nye Bigger Bass Blizzard: Christmas Catch-spilleautomaten fra Reel Kingdom til $108 000, mens Temple Tumble Megaways-spilleautomaten samlet inn over $45 000 over to spilløkter.

All action og store gevinster skjedde på Casumo uten store jackpotter i sikte.

100% opptil 5000 kr + 100 gratisspinnT & C Apply Store gevinstutbetalinger forrige måned!

Kommenter gjerne om dette!