Yggdrasil ny spilleautomat: Gold Fever

Acerun + Yggdrasil = Gold Fever

Den 6. april 2023 lanserte Yggdrasil Gaming, en globalt anerkjent iGaming-leverandør som du sikkert allerede kjenner til, sammen med AceRun, et boutiquestudio som er en del av YG Masters Initiative (sistnevnte har du sikkert ikke hørt om), Gold Fever, en spilleautomat med gullgruve-tema med et gulljakteventyr, spesielt en gullgraver på jakt etter gull.

Denne spilleautomaten er AceRuns siste tilskudd til YG Masters-porteføljen, etter den populære Book HOTFIRE- automaten.

Enestående visuell

Navnet til automaten er hovedtemaet i spillet, bli med gullgraveren og hans eventyr i jakten på gull. Siden gullfeber historisk sett refererer til et fenomen når mange gruvearbeidere søker etter gull på samme sted, er spillerens hovedoppgave å hjelpe gruvearbeideren deres med å finne gull. Spillet foregår i ville vesten, under et California Gold Rush scenario, i et solnedgangslandskap med noen få hus og en fjellkjede i det fjerne.

Spilleautomaten er forsterket av GATI, en kraftig spilleautomatmekanikk utviklet av Yggdrasil som gir sine B2B-partnere en mulighet til å skaffe seg et lovlig, godkjent, forhåndskonfigurert utviklingsverktøy som lar dem raskt lage innovativt innhold etterfulgt av rask distribusjon.

For å vinne må spillerne danne en kombinasjon av 3 eller flere symboler av samme type på en gevinstlinje som beveger seg fra venstre til høyre, fra det første hjulet til venstre, på et nytt, dynamisk 5×3 rutenett som tilbyr 10 gevinstlinjer.

De grunnleggende symbolene med lav verdi er 10, J, Q, K og A, symbolene med middels verdi er øksen og vognen, mens bonussymbolene med høy verdi er gasslampen og gullbiten. En kombinasjon av fem like symboler med lav verdi er verdt 10x en spillers innsats, og øker til 50x for fem like symboler med middels verdi og 100x og 250x for fem like høy- verdisymboler.

Spillet har høy volatilitet, med en RTP på 96%, en maksimal gevinst på 1079x innsats, og kan spilles på hvilken som helst enhet.

Spillets funksjoner

Wild Symbol – en skjeggete gruvearbeider med en pose med gull i hendene representerer dette symbolet. Den lander kun i gratisspinn, hvor hovedoppgaven er å samle inn pengeverdier fra Dynamite-symboler.

Videre er verdien den samme som verdien av det høyest betalende symbolet, hvis spilleren skaper gevinster som bare inneholder Wilds.

Dynamittsymboler – det er 7 forskjellige dynamittsymboler tilgjengelig som kan mikses og betaler 20x en spillers innsats for en vinnende kombinasjon av 5 av dem. Videre er verdien for hvert symbol 2x , 5x , 10x , 15x , 20x , 25x eller 50x. Disse verdiene er kun relevante for gratisspinn i hele Collect-funksjonen.

Gratisspinn – en kombinasjon av 3, 4 eller 5 scatters belønner henholdsvis 12, 15 og 20 gratisspinn. Wild gjelder for hjulene gjennom hele funksjonen. Den samler inn alle verdiene fra de eksisterende dynamittsymbolene hver gang den dukker opp.

Men hvis flere Wilds lander, samler hver inn eksisterende kontantverdier.

En kombinasjon av 2, 3, 4 eller 5 scatters i gratisspinnene belønner ytterligere 3, 12, 15 eller 20 spinn.

Stuart McCarthy, leder for produkt og programmer i Yggdrasil Gaming, kommenterte lanseringen:

En av de fremtredende funksjonene til YG Masters-programmet er mangfoldet og bredden i innholdet vårt, og vi er veldig glade for å lansere AceRuns nyeste lansering , Gullfeber.

Det spennende, enkle spillingen tilbyr spillere fristende gevinster ved hvert veikryss under bonusen, noe som gjør dette til en svært underholdende tittel.

Jeroen van der Heijden, utviklingssjef hos AceRun, la til:

Når vi utforsker det svært populære gruve-temaet, er vi i stand til å bringe vår egen smak til sjangeren med dette spillet med vår svært detaljerte kunststil og lettforståelige bonusfunksjon . Vi er begeistret for potensialet til Gold Fever og videre utnytte kraften til YG Masters-programmet.